Sykdommen kom å tok meg...

Vanligvis skriver jeg ikke slike innlegg som dette, men jeg merker at jeg har en ansvarsfølelse ovenfor bloggen, særlig på lese fronten!
Med rottene skjer det liksom alltid noe, og jeg har noen innlegg allerede planlagt som jeg kan leke med, på begivenhetsløse dager.
Men med lesinga er det noe annet.
For å kunne skrive en anmeldelse, må jeg jo ha lest boka først!
I følge mine planer, skulle jeg ha skrevet en anmeldelse om The Shining på mandag, men livet sneik seg innpå meg og beit meg i ræva!

For det første fikk jeg ikke lest så langt på Royal Assassin av Robin Hobb, som jeg hadde håpet - denne boka var den siste jeg hadde klar til September, og jeg ville så gjerne lese den.
Planen var å komme et godt stykke på toget hjem forrige tirsdag, men det var buss for tog, så da fikk jeg ikke lest noe.
Etter det har formen vært av og på. Ikke nok med at den har vært ustabil, men i tillegg har det vært flere ting jeg har måtte ordne den siste uka.
Tannlegetime, legetime, NAV-besøk og veterinærbesøk.
Det har rett og slett kostet mer energi enn hva jeg har!
(fortsetter under bildet)

Så avgjørelsen er tatt.
Jeg er nå så dårlig at jeg ikke kan lese 20 sider sammenhengende uten å få hodepine, bli kvalm eller tåkesyn.
Inntil jeg er tilbake på beina, blir det en hiatsu på anmeldelsene - jeg kommer til å fortsette med daglige oppdateringer, om jeg ikke blir dårligere

Dette er ikke noe jeg vil, men jeg ser at den indre ansvarsfølelsen min på å lese bøkene jeg har planlagt, og anmelde noen av dem, gjør at jeg stresser mer enn sunt er.
Så jeg må bare si til dere at det er mulig jeg ikke får gjort alt jeg hadde planlagt denne måneden,men forhåpentlig vis kommer jeg sterkere tilbake i November!

(og nei, te fikser ikke dette. Jeg har prøvd...)


#syk #lese #hiatsu #pause #sykdom #ansvar #bok #bokblogg #blogg #sykdom #ME #lest #forfatter #bøker

 

3 kommentarer

Den lille Pandaen c:

08.10.2014 kl.22:13

Liker å lese innleggene dine og anmeldelsene!^^

God bedring!

morellen

08.10.2014 kl.23:21

PandaCat~:
Tusen takk

Gresskar

09.10.2014 kl.10:56

Uff, høres kjedelig ut! Håper at du tar godt vare på deg selv. Din helse er tross alt viktigere en anmeldelser, uansett hvor gode og underholdende de er, hehe!

Ikke stress. God bedring ^^

Skriv en ny kommentar

hits