Forfatterlivet i Juni

Jeg spurte for en stund siden om det var noen interesse for at jeg begynte å legge ut et månedsinnlegg hvor jeg fortalte hvor mye jobb jeg eventuelt fikk gjort i løpet av en måned.
Jeg fikk ikke noe respons på det, men på de tidligere oppdateringene jeg har drevet med, fikk jeg positiv tilbakemelding, så begynner like gjerne med en ny månedsrapport!

Velkommen til den første forfatterliv-månedsrapporten!

Igjen har jeg ikke skrevet noe den siste måneden, men Juni blir den siste reine redigeringsmåneden på en stund!
Jeg fikk ikke gjort så mye heller, egentlig, men jeg fikk gjort akkurat det jeg hadde planlagt.

Jeg fikk tatt siste gjennomgang av Verha, og sendt manuskriptet til forlaget.
Venter fortsatt på å høre derfra.
Jeg fikk også tatt en gjennomgang av Wareon.
Skal innrømme at jeg lurte litt på å sende den til testlesere allerede, men enkelte av dem jobber med noe annet, så jeg gir dem ''sommerferie''.
Lar manuset ligge til jeg er ferdig med neste skriveprosjekt, før jeg tar en redigeringsrunde til, og sender til testlesere da.

Ellers i mnd fikk jeg ikke skrevet noe, men jeg har gjort en del bakgrunnsarbeid.
Både i form av å utvikle historien til de forskjellige landene i Elementdragene-serien. Kommer jo stadig på nye ting som er viktig!
Fortsetter jeg som dette, kommer det til å komme flere bøker i serien, men satt til forskjellige tidsperioder i Caelis historie!
Jeg har også jobbet en hel del med bakgrunns-stuff til Camp NaNo prosjektet mitt.

Åh! Og jeg ble intervjuet!
Jeg ble kontaktet av Mai Elise - som driver den bloggen her - om jeg ville stille til intervjue for Tidskriften riss som hun jobber for.
(Jeg kan banne på at jeg kjenner henne via bloggmiljøet her, men kunne ikke finne bloggen hennes i farta, annet enn den over!)
Men jeg takket ja, og fikk noen morsomme spørsmål på mail.
Les intervjuet her

Og ellers, har det ikke skjedd så mye i forfatterlivet mitt den siste måneden.
 

Hva har dere gjort den siste måneden?
Syns dere et slikt innlegg som dette en gang i mnd er interessant? Skal jeg fortsette?


#bok #bøker #forfatterliv #forfatterskap #annikenhaga #elementdragene #skriver #skribent #forfatterspire #litteratur #bokblogg #litteraturblogg #forfatterblogg #forfatter #blogg #krim #fantasy

Én kommentar

hilde høgsnes

21.07.2016 kl.12:45

Fikk ikke med meg innlegget der du spurte om vi var interessert i månedlige oppdateringer, men jeg synes iallefall det er interessant :) Vurderer å begynne med noe sånt selv, men føler det for tida bare kommer til å bli unnskyldninger på hvorfor jeg ikke har gjort så mye, så får avvente litt til en mindre travel måned :P

I juni gjorde jeg egentlig fint lite. Skrev litt dikt på tur til og fra jobb, men ellers ble det mye jobb og slikt som tok fokusen min ;)

Skriv en ny kommentar

hits