Izzy er 18mnd!

Tirsdag 28. Februar fylte Izzy min 18mnd! 
Dette er jo ikke en stor alder for hunder, men jeg er litt miljøskadet etter rottene, og feirer dagen smått likevel! En stor godbit ekstra, ekstra kos, veiing og oppdatering! 


Bilde tatt av min far 

Vekt: 28kg. 
Så hun har altså holdt seg stabil i flere måneder nå, og det er jo bra! Er fin og slank, og bare muskler! Drar voksne mennesker over is uten problemer hvis hun virkelig vil.
Helse: Ingen helseplager. Dyrlegen har jo sjekket hoftene hennes da hun er en stor hund og kommer fra flere raser som sliter med HD, men hoftene hennes var veldig fine. Har hatt litt eksem i ørene, men det har ikke vært et problem etter en uke med krem. 
Oppførsel mot andre hunder: Izzy er god og nysgjerrig på andre hunder. Har aldri sett henne opptre agressivt eller dominant. Tåler mye, og viser ingen tegn til å ville ha en lederstilling eller være på toppen, men sier ifra når hun syns andre hunder går for langt. Har vært sammen med både store, små, og mellomstore hunder og viser ingen frykt for noen av dem. Viser ingen endring i adferd når det kommer til kjønn på hund hun møter eller leker med. 
Oppførsel mot mennesker: Kjempeglad i mennesker. Mennesker er det beste som fins! de går tur, og leker, og koser og er bare fantastiske (med mindre de dusjer henne) Kan bli veldig ivrig når hun ser mennesker hun ikke har sett på et par dager, og kan da finne på å hoppe, men bare man overser henne, tar hun raskt hintet og setter eller legger seg til hun får oppmerksomhet.
Vært rundt mennesker i alle aldere, og leser mennesket godt. Er forsiktig med babier og eldre - og meg - men kan fint herje med andre barn og voksne. 
Annet: Er veldig glad i mental trening, og tar ting lett. Lærer stadig nye kommandoer, som hun husker selvom vi ikke trenger på dem på flere uker. Kommer så og si alltid på innkalling, men kan få bomull mellom øra når jaktinstinkt eller beskyttelsesinsting slår inn. Ellers begynner vi å merke at hun blir litt eldre i hodet. Tar det mer med ro, og kan leke mer med seg selv enn tidligere. 

Lille, nydelige jenta mi! Er så utrolig glad i henne, og hun gjør så utrolig mye for meg i hverdagen!


#hund #bursdag #dogslife #hverdagsblogg #sliceoflife #blogg #hundeblogg #dyreblogg #kjæledyr #dyr #hverdag #kjæledyrblogg  

2 kommentarer

Izzy høres ut som en herlig hund :) Og det er jo klart at 18 måneder må bemerkes! ;)

morellen

17.03.2017 kl.19:23

Hundelykke: haha, takk ^^

Skriv en ny kommentar

hits