17.Do you have any pets? If no, do you want any?

Vel, hvis du har lest denne bloggen en stund vet du at jeg har vært gjennom flere kjæledyr over de siste årene.
Jeg har hatt en kanin - selvom jeg ikke tåler dem - flere rotter og reptiler, men så sitter jeg igjen med bare et kjæledyr.
Det er hunden min, jenta mi, ''lille'' Izzy.

Jeg skal jo innrømme at jeg savner å ha både rotter og skjeggagamer, men jeg ser også at Izzy er egentlig mer enn hva jeg orker selv nå.
Heldigvis har jeg familie og venner som hjelper meg med henne, så det går.


Et stykk trøtt Izzy etter besøk av annen hund og masse mennesker!

Og det var egentlig svar på det spørsmålet, men jeg har lyst til å drømme litt.
For jeg tenker stadig på hvordan jeg ville at livet mitt skulle være om jeg var frisk, og dyr spiller stort inn der.
Så for morroskyld, og fordi dette er min blogg og jeg kan gjøre hva jeg vil *mwahahahaha!* drømmer jeg litt om hva slags dyr jeg ville hatt om jeg hadde ork til det.
Hvis jeg var frisk ville jeg hatt Izzy, men også en hund til. Gjerne en husky, irsk ulvehund, shiba inu eller en annen blandingsjente. Holder meg til tisper også, forøvrig.
Jeg ville hatt rotter igjen, men klok av skade ville jeg hatt et lavt antall. Tre gutter tenker jeg, også ikke skaffet noen nye før de var gått bort.
Skjeggagam, igjen! Nydelige, rare reptilene med overraskende mye personlighet. Det er mulig vi skaffer oss en uansett, om de blir lovlig.
Høner. Dette går mer på mine personlige meninger. Jeg liker ikke hvordan dyr blir behandlet som produkter i dag, men jeg er likevel glad i kjøtt og liknende. Så jeg ønsker å holde høner. Både for å gi høner et godt hjem, får egg selv og ikke støtte et ikke dyrevennlig samfunn.
Kanskje også en katt eller to - omplasseringskatter - om jeg ikke var allergisk mot dem.

Hva slags dyr har du?
Hva slags dyr ønsker du deg, enten du har dyr eller ikke?


#challenge #utfordring #dyr #kjæledyr #hverdagsblogg #30daychallenge #kjæledyrblogg #hverdagblogg #dyreblogg #blogg #hund #tirsdag #30dagersutfordring #hundeblogg #blogg #tirsdagsutfordring #sliceoflife #hverdag #drøm

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits