Tanker om Kelley Armstrong


Bilde funnet på goodreads

Navn: Kelley Armstrong

Sjanger: Paranormal/Urban Fantasy

Målgruppe: Voksne/ungdom   

Antall utgitte bøker: Over 50

Antall bøker jeg har lest: Over 30

Oppdagelse: Jeg oppdaget Kelley Armstrong for over 10 år siden ved en tilfeldighet. 
Familien - hele familien, besteforeldre, onkler, tanker, kusiner, fettere, hele bøttebaletten - var på ferie i Dublin, og jeg leste ut alle bøkene jeg hadde med tidlig. Mens vi var på shopping, fant jeg en liten, søt bokhandel - knept to meter mellom hyllene på begge vegger, fra gulv til tak, og en skranglete liten trapp som gikk opp tre etasjer med like tynne rom fylt med bøker. Det var mørkt og klassisk og nydelig! Der fant jeg en avdeling som het ''paranormal/urban fantasy'', og denne avdelingen hadde flere underavdelinger. ''Werewolves'' ''Fae'' ''Vampires'' etc. etc. Det var himmelen for en blomstrende bokorm. 
I varulv-avdelingen ble jeg stående å overveie to bøker. Den ene var Bitten av Kelley Armstrong, jeg husker ikke hva den andre var, men jeg tok med meg Kelley Armstrong sin bok, og har vært en fan siden. 


Tanker:
Ettersom Armstrong er den første forfatteren jeg virkelig samlet på - J. K. Rowling gjelder liksom ikke, da det var andre som kjøpte de bøkene til meg i utgangspunktet - tenke jeg at hun ville være en grei forfatter å ha tanker om som første innlegg. 
Som dere kanskje kan gjette, er jeg glad i Armstrong. Hun har flere bøker/serier jeg ikke har lest, men jeg planlegger å slå kloa i dem så snart jeg kan. SÅ hun er en forfatter jeg har gode tanker om. En forfatter jeg vil fortsette å lese så lenge hun lever. En forfatter jeg samler på. 
Men likevel har jeg et par ikke helt flaterende tanker om henne. For jeg ser at hun bruker mange av de samme karaktertrekkene på hovedpersonene sine - i forskjellige serier - og selvom språket henner er godt, har jeg vokst litt fra det, dessverre. Men i bunn og grunn er dette en autobuy author som jeg også har lyst til å lese alle bøkene til, ever! 


#bok #litteratur #kelleyarmstrong #bokblogg #tankeromforfattere #forfattere #blogg #litteraturblogg #utfordring #tirsdagsutfordring #challenge 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits