hits

Tanker om Sarah J. Maas


Bilde funnet på goodreads

Navn: 

Sarah J. Maas

Sjanger:   

Fantasy

Målgruppe:

Unge voksne/ungdom

Antall utgitte bøker: 

10

Antall bøker jeg har lest: 

5 1/5 (Fullførte aldri den siste jeg prøvde meg på)

Oppdagelse: 

Jeg oppdaget Maas omtrent samtidig som jeg oppdaget Booktube. Hun var en forfatter som ble nevnt masse i den perioden jeg begynte å utforske den siden av Youtube, og så klart ville jeg prøve meg på dette phenomenet!

Tanker:

Som dere kanskje har gjettet av at jeg ikke fullførte siste boka jeg leste av henne, kommer jeg ikke til å ha mye forhold til henne fremover. 
Da jeg begynte å lese den første serien hennes, likte jeg den godt, men den var pågående da jeg plukket den opp, og da det ble lang pause mellom bok 3 og bok 4, mistet jeg interessen. Jeg begynte allerede ha et problem i bok 3. Leste også en av antologiene hennes i mellomtiden.
Jeg prøvde også hennes andre serie, en som skulle være for voksne. Jeg klarte såvidt presse meg gjennom bok en, og kommer aldri til å late som jeg skal prøve bok 2 en gang. 

Missforstå meg rett. 
Maas har et godt språk, og en god fantasi. Hun skaper interessante verdner og universer og historier, men ikke for meg. 
Det er for mye fokus på den samme type kvinnelige karakterer - de som er hard ass, men også kjempe sexy, men vet det ikke selv. 
Så mens jeg ikke kommer til å lese mer av henne, vet jeg at hun har en stor fanbase, som jeg har forståelse for. 
Hun er bare ikke noe for meg.  


#bok #litteratur #Sarahjmaas #throneofglass #maas #ya #ungdomsbøker #ungdom #ungdomslitteratur #ya #youngadult #fantasy #fantasylitteratur #fantasybok  #bokblogg #tankeromforfattere #forfattere #blogg #litteraturblogg#utfordring #tirsdagsutfordring #challenge 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar